Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
TIBBİ GÖRÜŞ NEDİR?

İnsan hayatında yeri asla değişmeyecek bazı öncelikler vardır. Sağlık bunların başında gelir. Konu sağlık olunca akan sular duruyor. Önceliğimiz hep sağlık olmalı! Değerini bilemesek de sağlığımızla sınandığımız zamanlarda değerini anlıyoruz. Sağlığımızı riske atmamalı, şikâyetçi olduğumuz her konuda mutlaka bir uzmana danışmalıyız. Tıbbı görüş almak sağlığımızı tetikleyen her durumun önüne geçecektir. Kulaktan dolma, internetten araştırılan hastalıklara göre kendimiz teşhis koymamalıyız.
Kendimizi çok iyi tanımakla başlar hastalığa kendi kendine teşhis koymak. Çünkü vücudunuzun hikâyesini en iyi biz biliyoruz. Günde kaç defa göz kırpığımızı, kaç defa nefes aldığımızı, neden başımızın ağrıdığını da en iyi biz anlıyoruz ama sonrasında çözüm aramak için doktorlardan tıbbi görüş almalıyız. Çünkü kendi kendinin doktoru olmak, kişinin temel sağlık problemlerini anlayabilecek kadar bilgilenmesi durumudur.
Hastalık konusunda sadece alanında uzman doktorlara güvenmeliyiz. Başkalarından gördüklerimizi asla uygulamamalıyız, öneri almak elbette önemlidir ama her duyduğumuza inanmamalıyız. Her ilaç her kişi de aynı etkileri gösteremez, her hastalığa da iyi gelmez. Her bünye her hastalığa, ilaca farklı tepkiler gösterir. Hastalıklarda aynı ilaç gibi her bünyede farklı reaksiyonlar gösterir. O yüzden tıbbi görüş almak bizim için her açıdan faydalı ve doğru olacaktır. 
Tıbbi Görüş sadece ağır hastalıklarda, bedensel ya da fiziksel rahatsızlıklarda alınmamalıdır. Sağlığımızı tetikleyecek her hangi bir durum fark ediyorsak hemen uzmanlara danışmalıyız.