Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
MEDİCOPİN NEDİR?

Medicopin Nedir?

Medicopin.com, adını sağlık alanında fikir almak anlamına gelen İngilizce "Medical Opinion" ifadesinden almıştır. Medicopin.com, bireylerin sağlık alanında yaşadıkları sorunların çözümüne yardımcı olmak ve bu alanda bilginin her seviyede etkin paylaşımını kolaylaştırmak adına çalışmalarını yürüten küresel bir tıbbi hizmet kuruluşudur. Medicopin.com, alanlarında dünyaca kabul görmüş uzman doktorları ve kullandığı üstün teknolojileriyle dünyanın İLK ve TEK ONLİNE HASTANESİ’dir.

Farklı dil seçenekleriyle global hizmet veren Medicopin.com  Medicopin hizmeti ile Amerika'nın saygın doktorlarından, herhangi bir seyahat veya postalamaya gerek olmaksızın yüz yüze görüşmeyle medikal ikinci görüş alma imkanı tanırken, kullanıcılarının  lisan, zaman farkı, birim farkları gibi muhtemel sorunlarını en aza indirecek şekilde düzenlenmiştir.

Medihis hizmeti ise,  üyelerinin, mevcut laboratuvar testlerini, görüntülemelerini, sağlık arşivi ile ilişkin detaylı bilgileri organize bir şekilde dünyanın her yerinden, her an ulaşılabilir kılmak için, çok yüksek güvenlik standartları ile hazırlanmış bir sağlık veri bankası hizmetidir. Renkli grafikler, karşılaştırmalı tablolar, çoklu ekran bölünmeleri gibi özel dizayn edilmiş fonksiyonları ile medikal verilerin daha iyi analiz edilerek koruyucu hekimlik ve erken teşhis imkanlarından daha etkin faydalanılmasına olanak tanır. 

New York merkezli Medicopin.com, Amerika federal kanunlarıyla belirlenmiş gizlilik ve güvenlik (HIPAA) standartlarına uygun olarak hizmet vermektedir. Fikri hakları ve yazılımı Amerika'da ve tüm dünyada uluslararası telif hakları ve sözleşmeleri ile korunmaktadır.