Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
MEDİKAL GÖRÜŞ

Sağlık hiçbir şey ile değişilmeyecek kadar önemlidir. Sağlığınızı riske atmamalı, şikâyetçi olduğunuz her konuda mutlaka bir uzmana danışmalısınız. 
Hastalık konusunda sadece alanında uzman doktorlara güvenmelisiniz. Başkalarından gördüklerinizi asla uygulamamalısınız, öneri almak elbette önemlidir ama her duyduğunuza inanmamalısınız. Her ilaç her kişi de aynı etkileri gösteremez, her hastalığa da iyi gelmez. Her bünye her hastalığa, ilaca farklı tepkiler gösterir. Hastalıklarda aynı ilaç gibi her bünyede farklı reaksiyonlar gösterir. O yüzden medikal görüş almak sizin için her açıdan faydalı ve doğru olacaktır. 
İyileşme sürecinizde hastalığınız takibi, iyileşme oranlarınız sizin motivasyonunuzu arttıracaktır. Doktor kontrolünde olabilmeniz için medikal görüş almanız şart. Etkili bir tedavi almak istiyorsanız, kontrolleri aksatmamalı, ilaçlarınızı zamanı gelince kullanmalısınız. 
Medikal Görüş sadece ağır hastalıklarda, bedensel ya da fiziksel rahatsızlıklarda alınmamalıdır. Sağlığınızı tetikleyecek her hangi bir durum fark ettiyseniz hemen uzmanlara danışmalısınız.