Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
SAĞLIKLI YAŞAM

Sağlıklı Yaşam İçin Kişiselleştirilmiş Programlar

Sağlıklı, Uzun ve Aktif Yaşamak İsteyenler için;
Modern yaşam ve gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza giren, bilgiye hızlı erişim, otomasyon, küreselleşme, bilgisayara bağımlılık ve sık yapılan seyahatler günlük hayatımızı kolaylaştırmakla beraber maalesef diabet, obezite, kalp hastalığı ve kansere ek olarak yorgunluk, depresyon, jet-lag ve anksiyete gibi bir çok yeni rahatsızlığı da beraberinde getiriyor.


Herkes uzun, sağlıklı ve aktif bir yaşama sahip olmak ister fakat önemli olan bu hedefe nasıl ulaşılacağının bilinmesidir. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürdürmeye yönelik çok fazla görüş ve doktor tavsiyeleri ile karşılaşmak mümkündür fakat bu görüşlerin pek çoğu birbiriyle çeliştiği gibi maalesef bilimsel olmaktan da uzaktır. Uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olmanın temelinde düzenli olarak yapılan genel tıbbi kontroller (check-up) ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını hayat biçimi haline getirmek yatmaktadır.
Tıbbi (medikal) bir uzmandan alınan tıbbi görüş, öneri ve sağlık durumunuzu iyileştirmeye yönelik küçük ip uçları kaliteli bir yaşama sahip olmak için hayati önem taşır çünkü kişilerin sağlıklı bir yaşama sürebilmeleri ancak kendi sağlık durumları hakkında bilimsel verilere sahip olmaları ile mümkündür.