Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
MEDİCOPİN HİZMETİ

Medicopin Hizmetlerinden Faydalanın...

Ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalan hasta ve hasta yakınları için konmuş olan hastalık teşhisi doğruluğundan ve izlenen tedavinin mümkün olan en etkin tedavi olduğundan emin olmak büyük önem taşır. Bu şekilde sağlanacak olan güven ve iç huzuru tedavi sürecini de olumlu etkiler. Medicopin.com, Medicopin servisi ile modern tıbbı ve en gelişmiş iletişim teknolojilerini birleştirerek, Amerika’nın alanlarında dünyaca kabul görmüş uzman doktorlarından, seyahate gerek olmaksızın tümüyle online olarak tıbbi ikinci görüş alma imkânı sağlamaktadır. Medicopin servisimiz, kullanıcılarına sadece güvenilir ve güncel tıbbi bilgiyi değil, böyle zorlu bir süreçten geçen herkesin hak ettiği iç huzurunu da sunar.

Dünyanın en ünlü sağlık merkezlerinde görev yapan saygın doktorlarımız, spesifik sağlık sorunlarında uzmanlaşmış isimlerdir. Doktorlarımız engin bilgi ve tecrübelerini, dünyanın her yerinden, teşhis ve tedavi alternatiflerini değerlendirmek isteyen hastalarla medicopin.com üzerinden paylaşmaktadırlar. Uzman doktor tavsiyeleri ve değerlendirmeleri hastalarımıza, adlarına düzenlenmiş video kayıtları ile iletirler. Hastanın, arzu etmesi halinde uzman doktorlarımızla video konferans ile yüz yüze görüşme yapması da mümkündür. Karşılıklı görüşmeler medicopin.com üzerinden, yüksek güvenlik standartlarında gerçekleştirilir ve kaydedilerek saklanır.

Medihis hesabınızda, gerektiğinde hatırlanması zor olan hayati tıbbi bilgilerinizi organize edebilir ve 7/24 her yerden ulaşabilirsiniz.

Medicopin.com’un uzman doktorları ve tecrübeli yönetim kadrosu, hastalarımızın yaşadığı stresli sürecin bilincindedir ve bu süreci mümkün olan en kolay şekilde atlatabilmeleri için çalışmaktadırlar.Medicopin.com Amerikan Federal Kanunları ile belirlenen HIPAA kuralları çerçevesinde yüksek gizlilik ve güvenlik standartlarında hizmet verir.

Alanında uzman, dünyaca ünlü doktorlar 
Hızlı, kolay ve kullanıcı dostu uygulamalar 
7/24 teknik destek 
Gerektiğinde simultane tercüman hizmeti 
Her değerlendirme için atanmış yönetici 
Dünya’nın her yerinden A’dan Z’ye online ikinci görüş 
Sağlık problemi, tavsiye edilen ilaç ve laboratuvar testleri hakkında detaylı, güvenilir ve eğitici bilgiler
Son teknoloji ürünü yazılım ve güvenlik koruyucu hekimlik