Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
medihis
MEDİHİS

Medicopin.com'un medihis hizmeti, postalama işlemine gerek duymaksızın mevcut test ve görüntülemelerinizi online olarak yükleyebilmenize uygun olarak hazırlanmıştır.

Bu tümüyle sizin seçmiş olduğunuz üyelik paketine bağlı. Pek çok paketimizde tahlil sonuçlarınızı içeren raporu sisteme olduğu gibi yüklemeniz yeterli. Değerler ilgili bölümlere Medicopin.com görevlilerince işlenir.

Medihis servisimizden yaralanan üyelerimizin, medicopin hizmetinden yararlandıklarında, ilgili verilerini tekrar sisteme yüklemelerine gerek olmadığı gibi, herhangi bir medicopin başvurusu için sisteme yükledikleri veriler de medihis içinde yerini alır.

Medicopin.com, üyelerinin Medihis paketlerini yenilenmemesi halinde mevcut verileri bir sene sisteminde tutar. Ama üyelik aktif olmadığından site üzerinden ulaşım imkanınız olmaz. Bu sürenin herhangi bir noktasında paketini yenileyen üyemiz işlemlerine kaldığı yerden devam edebilir. Ama bir yıllık süre içinde paketin yenilenmemesi halinde üyenin sağlık geçmişine ait veriler sistemden silinir.

Medicopin.com, medihis hizmetinde herhangi bir zaman kısıtlaması getirmez. Paketlerinizi yenilediğiniz sürece herhangi bir silme işlemi gerçekleştirmez.

Medicopin.com mümkün olduğunca kullanıcı dostu olarak kurgulanmıştır. Başka bir ifade ile sistem mümkün olduğunca basittir. Birkaç basamakla ihtiyacınız olan her bilgiye ulaşabileceğiniz gibi sitemizde görsellerle zenginleştirilmiş kullanım kılavuzları da bulunmaktadır.