Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
MEDİKAL ARŞİV

Sağlıkla ilgili teşhis koymada her bilgi çok değerlidir. Acil durumlar için sağlınız hakkında en önemli bilgileri barındıran, istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz, istediğiniz zaman dilimi içinde yaptırdığınız tüm tahlil, görüntüleme ve dokümanlarının saklandığı bir medikal arşiviniz olması size büyük avantaj kazandıracaktır.
Sadece sizin için değil, ailenizin bilgilerinin de saklandığı medikal arşiv sayesinde sizin ileride ki hastalıklar için erken önlem alabilme ya da erken teşhis koyma avantajı sağlar. Çocuğunuzun hayatı boyunca bir medikal arşivi olması onun gelişimini izleme, gözlemlemenize ve takip etmenize yardımcı olur. Aynı durum eşiniz, kardeşleriniz ve anne babanız içinde geçerlidir.
Eğer çok fazla seyahat ediyorsanız acil bir durum olur diye tüm sonuçlarınızı yanınızda taşıyamazsınız. Medikal Arşivinizde acil durum iletişim bilgileri, sizin aile bireylerinizin sağlık geçmişi, geçirdiğiniz ameliyatlar kullandığınız ilaçlar, aşılar ve yaşam tarzınıza ilişkin belgeler de bulunur. Böylece ihtiyacınız olduğu durumda elinizde birçok belgeyi taşımak zorunda kalmazsınız. Arşiviniz İstediğiniz takdirde mail yolu ile doktorunuza hemen ulaşabilir. Buda sizi hiç yormadan tam teşekküllü bir muayene olmanızı sağlar. 
Farklı bir ülkede ya da şehirde acil olarak doktora gitmek zorunda kalabilirsiniz. Böyle bir durumda güncel bilgilerinizi içeren bir medikal arşiv sahibi olmanız olası bir sağlık sorunu oluşması durumuna verilerin sonuçlarının birbiri ile karşılaştırması hızlı ve doğru teşhisin konulabilmesine olanak sağlar. Hayatınız boyunca gittiğiniz hastanelerden belgeler toplamak yerine tek bir tuş ile tüm sağlık arşivinize ulaşmak mümkün. İnternet üzerinden gerçekleştirilen bu işlem tedaviye başlama, tedaviyi izleme ve iyileşme süremizi hızlandırır.