Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
MEDİKAL ARŞİV NEDİR?

Acil durumlarda sağlığınız için en önemli bilgileri barındıran, dünyanın her yerinden ulaşılabilen bir medikal arşivinizin bulunması hayatınızı kurtarabilir.
Genetik hastalıklar bizim ülkemizde sıkça konuşulan bir konu. Ailenizde ki hastalıkları medikal arşiv(medical archive) ile tutmak sizin ileride ki hastalıklar için erken önlem alabilme ya da teşhis koyma avantajı sağlar. Oldukça pahalı olan laboratuvar, tanı testlerinin arşivde bulunması sizin hem paradan tesadüf etmenizi hem de karşılaştırma amaçlı tekrar tekrar aynı testleri yaptırmak zorunda kalmanızı engeller. Eski ve yeni testlerinizin, röntgen ve emarlarınızın bir arada bulunması kıyaslamayı kolaylaştıracağından doktorların değerlendirme yapmasını kolaylaştırır.
Medikal arşiv(medical archive) de bunların yanı sıra, acil durum iletişim bilgileri, aile bireylerinizin sağlık geçmişi, geçirdiğiniz ameliyatlar kullandığınız ilaçlar, aşılar ve yaşam tarzınıza ilişkin belgeler de bulunuyor. Böylece ihtiyacınız olduğu durumda elinizde birçok belgeyi taşımak zorunda değilsiniz. Medikal arşiviniz İstediğiniz takdirde mail yolu ile doktorunuza hemen ulaşır. Buda sizi hiç yormadan tam teşekküllü bir muayene olmanızı sağlar. 
Sadece sizin için değil, aileniz içinde çok önemlidir. Çocuğunuzun hayatı boyunca bir arşivi olması onun gelişimini izleme, gözlemlemenize ve takip etmenize yarar sağlar. Eğer çok fazla seyahat ediyorsanız acil bir durum olur diye tüm sonuçlarınızı yanınızda taşıyamazsınız. Medikal arşiv(medical archive) size her konuda kolaylık sağlar ve hız kazandırır.