Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
İKİNCİ DOKTOR GÖRÜŞÜ

Hastalığı tedavi etmenin en kesin yolu, doğru tanı ile başlar. Her hastalık her kişide aynı reaksiyonları göstermez. Kendimiz için en iyi çözümü bulmalısınız. O yüzden de bir değil birden fazla uzman ile görüşmelisiniz.
Gittiğiniz doktordan emin değilseniz, değerlendirmelerinde tereddütte düşüyorsanız, başka bir doktor ile konuşarak ondan ikinci görüş(Second Opinion) almalısınız. Burada ki en büyük amaç kendinize, hastalığınıza uygun en iyi doktoru, hastaneyi bulup emin olmak. Gittiğiniz doktor dışında başka bir doktora gidebilme ihtimaliniz var ise bu sizin en doğal hakkınız ve bunu kullanmalısınız.
İkinci görüş(Second Opinion) öyle sanıldığı gibi lüks, pahalı bir uygulama değil. Ciddi bir tanı ile karşı karşıya olabilirsiniz ve hayatınız söz konusu olabilir. Doğru tanıya ulaşabilmek, tecrübenin yanında doğru analiz, bilgi ve teknolojiyi kullanmaktan geçer. Sizin ya da ailenizden birinin sağlığı ile karar vermek zorunda kalabilirsiniz ve bu durumda tüm seçenekleri gözden geçirmelisiniz.  İkinci görüş(Second Opinion) almak için yapmanız gereken tek şey, sonuçlarınızı, filmlerinizi, tahlillerinizi alanında uzman doktorlarımıza göndermeniz. Biz sizin için hastayı yormadan, hastane stresine sokmadan sizin için en doğru tedaviyi, en doğru doktorlar ile size sunuyoruz.  Tıbbi hataların önüne geçmek için son zamanlarda çok fazla kullanılan bir yöntem olan ikinci görüş, hem sizi yurtdışına gitmekten kurtarıyor hem de masraflarınızı düşürüyor hem de sağlığınız için en doğru kararları vermenizi sağlıyor.
Her yıl binlerce insan, sağlık problemleri sebebiyle birden fazla doktora, hastaneye gidiyor. En kaliteli hastaneyi, en güvenilir doktoru bulmak için çok fazla zaman harcıyorlar. Bazı hastalıkların ise en büyük düşmanı zamandır. Zamanında müdahale edilebilseydi diye başlayan yüzlerce cümle duyuyorsunuz hayatınız boyunca. Yanlış teşhis ve tedavi olasılığını azaltmak için, doğru tedavi, teşhisin konduğundan emin olmak için mutlaka ikinci görüş(Second Opinion) almalısınız.