Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
medicopin
MEDİCOPİN NEDİR?

Sağlıkta dünya standartlarını yakalama imkanı

Medicopin, kullanıcılarına sağlık sorunlarını, alanlarında dünyaca kabul görmüş uzmanlarla, herhangi bir seyahate gerek olmaksızın paylaşarak, onların değerlendirme ve tavsiyelerini adlarına düzenlenmiş bir video kaydı ile öğrenebilme ve hatta arzu etmeleri halinde - yine dünyada eşine az rastlanır bir uygulamayla- uzman doktorlarıyla Medicopin.com üzerinden mümkün olan en yüksek güvenlik standartlarında yüz yüze görüşebilme imkanı sağlayan bir sağlık hizmettir. 

6 farklı dilde hizmet veren Medicopin.com’un medicopin hizmet süreci, kullanıcılarının muhtemel lisan sorunlarını en aza indirecek şekilde düzenlenmiştir. Medicopin hizmetinden yararlanarak tıbbi değerlendirme isteyen kullanıcılarımız, arzu ederlerse taraflarına ulaştırılacak değerlendirme videosunun yazılı tercümesini alabilecekleri gibi doktorları ile yapacakları yüz yüze görüşmelerde de uzman bir mütercim tercümanın bulunmasını talep edebilirler.

Medicopin.com’un uzman doktorları, tıbbi durumunuzu en doğru şekilde değerlendirebilmek için gerekli olduğuna inandıkları bilgileri, hazırlamış oldukları detaylı formlarla sizlerden alırken sağlık sorununuz için yaptırmış olduğunuz testleri ve görüntülemeleri de yine aynı formlarda sizlerden isterler. Sistemimiz dokümanlarınızı postalama işlemine gerek olmaksızın dakikalar içinde doktorunuzun eline ulaştırma imkanı sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Uzman doktorlarımız, değerlendirmelerini yaparken herhangi bir soru işaretine yer bırakmamak ve risk almamak prensibiyle çalışırlar. Bu nedenle tarafımıza ulaştırmış olduğunuz bilgilerde veya testlerde doktorlarımızın görecekleri herhangi bir eksiklik veya belirsizlik durumunda sizlerle irtibata geçeceğimizi bilmenizi isteriz. Tarafınıza ulaştırılacak e-mailler vasıtasıyla süreçten haberdar edileceğiniz gibi dosyanızı Medicopin.com'dan online olarak her an takip etmeniz de mümkündür.

Medicopin hizmet süreci, uzman doktorun değerlendirmesinin tarafınıza ulaştırılması ile bitmez. Değerlendirme sonrasında kafanızda oluşabilecek soruların uzmanınız tarafından cevaplanması ve durumun sizin açınızdan netleşmesi ile hizmet tamamlanmış olur.  

Ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya olan hasta ve hasta yakınlarının huzurunu kaçıran "acaba"ların cevaplarını, dünyanın en ünlü sağlık merkezlerinde görev yapan lider isimlerden, almasını sağlayan bu hizmeti ile Medicopin.com, kullanıcılarına sadece güvenilir ve güncel tıbbi bilgiyi değil; böyle zorlu bir süreçten geçen herkesin hak ettiği iç huzurunu da sunar.

Medicopin.com’un hem uzman doktorları, hem de  tecrübeli yönetim kadrosu yaşadığınız stresli sürecin bilincinde ve bu süreci mümkün olan en kolay şekilde atlatabilmeniz için içten bir çaba içerisindedirler.

* Medicopin.com’in online hizmetleri doktorunuzun yapacağı fiziki muayenenin bir alternatifi  değildir.