Right Menu - Home Inicio
Right Menu - Sitemap Mapa del Sitio
Right Menu - Contact Us Contáctenos
Right Menu - Bookmark Agregar a "favoritos"
Right Menu - Print Imprimir
 
GÜVENLIK & GIZLILIK

GÜVENLİK

Medicopin.com, kişisel bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini konusunda HIPAA kanunlarınca belirlenmiş olan ulusal standartlara uygun olarak çalışır.

Medicopin.com’un yazılımda en gelişmiş güvenlik sistemleri kullanılmıştır. Ve her türlü teknolojik yenilik yakından takip edilmekte ve hızla uygulanmaktadır. Mevcut hiçbir sistem kendisine yöneltilecek kasıtlı saldırılara veya istem dışı bilgi paylaşımlarına ( bize ulaştırılmış olduğunuz size ait bilgiler ) karşı %100 güvenli değildir.

Medicopin.com'un hizmetlerinden yararlanırken; herhangi bir izinsiz açıklama, oluşabilecek kasıtlı bir saldırı, hata, gecikme, arıza, veri tabanımızda  bulunan ve tarafımıza ulaştırılmış olan bilgilere ilişkin yolsuzluğa dair risklerin varlığının bilginiz dahilinde olduğunu ve kesinlikle sadece sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul etmiş olursunuz.

Medicopin.com, yukarıda açıklanan olağandışı bu durumlar haricinde, tarafımıza iletilmiş hiçbir bilginizi izniniz dışında üçüncü şahıslarla paylaşmaz.

GİZLİLİK BİLDİRİMİ

Medicopin.com, ziyaretçilerinin gizliliği ve işlerin güvenliği üzerinde hassasiyetle durur. Sistemin bütün detayları bu özenin gereklerine göre hazırlanmıştır.

Medicopin.com, hizmetin gerekleri dolayısıyla iletişim bilgilerinizi, tıbbı durumunuza  ve sağlık geçmişinize ilişkin bilgileri sizden talep eder. Aynı zamanda, hizmetlerden yararlanmak için gerekli ödemeyi de kredi kartı bilgilerinizle yapmanız gerekmektedir. Bütün bilgileriniz üyeliğinizi iptal edene kadar güvenle sistemimizde saklanır.

Sistemimizdeki hiçbir bilginiz yazılı izniniz olmaksızın üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Medicopin.com, site trafiğini izler, sitemize giren ziyaretçilerinin IP adreslerini, sitemiz içindeki hareketlerini, sitemizde ne kadar zaman harcadığını hizmet geliştirme  amacıyla takip eder; bu bilgileri herhangi bir özel kimlikle ilişkilendirmez.

Medicopin.com, bilgilerinizin güvenliği için size özel bir kimlik ve parola ile sisteme girmenizi sağlar. Bilgileriniz üstün güvenlik teknikleriyle şifrelenir. Şifre bilgilerinizi gizli tutmak sizin sorumluluğunuzdadır ve önemle tavsiye edilir.