Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
sipariş, iade koşulları
SİPARİŞ & İADE KOŞULLARI

İPTAL / İADE POLİTİKASI

İşleyişimizi verimli ve programlı tutmak için yardımınıza teşekkür ederiz. Eğer ayarlanmış bir doktor randevusuna katılamayacak sananız ya da video kaydı tıbbi değerlendirme isteği iptal etmeniz gerekiyorsa lütfen yönetimle irtibata geçiniz.

Medicopin.com personeli doğru uzmanın tespiti ve randevularınızın ayarlanması aşaması için yoğun ve titiz bir çalışma yapmaktadır. Aynı şekilde uzman doktorlarımızda yoğun programları içinde sizlere daha iyi yardımcı olabilmek için ciddi bir zaman ayırmaktadırlar. Zamansız iptaller sadece sistemin işleyişini aksatmakla kalmayıp diğer hastalarımızın randevu fırsat şansı mahrum etmektedir.

Zaman duyarlı iptal politikası lütfen aşağıya bakın:

A. VİDEO KONFERANS RANDEVU İÇİN

Medicopin.com randevu öncesi size daha fazla yardımcı olabilmek için hatırlatma e-postalar sağlar.  Randevuları hatırlamak hastanın sorumludur. Hatırlatma e-postasını almamış olmanız  katılmadığınız görüşme için herhangi bir iptal ayrıcalığı sağlamaz.

Belirlenen görüşme tarihine bir haftadan daha fazla zaman olması halinde  hizmet bedelinin % 100 ‘ü iade edilir.

Belirlenen görüşme tarihine bir hafta ile 48 saat arasında iptal gerçekleşirse hizmet bedelinin %70’ i iade edilir.

Randevudan 48 saat önce görüşme iptal edilemez. Bu süreden sonra görüşme bir defaya mahsus olmak üzere yeniden belirlenecek bir tarihe ertelenir.

B. VİDEO KAYITLI DEĞERLENDİRMESİ İÇİN

Uzman doktorumuz vaka üzerindeki çalışmasını tamamladı ise iptalle izin verinler.

Değerlendirme süreci iptal talebi zamanında tamamlanmamış ise,% 20 hizmet bedeli tahsil edilecektir ve servis ücretinin %80’i iade edilecektir.

C. ELEKTRONİK MEDİKAL ARŞİV İÇİN (MEDIHIS)

Medihis hizmet bedeli iade edilmez. Çok istisnai koşullarda durumun niteliğine bağlı yönetimce hizmet bedeli iade edilebilir.

Medihis kullanıcılar herhangi bir zamanda kendi hesabınızı iptal edebilirsiniz.

ERTELEME

Randevu tarihinde 48 saat önce haber verilmesi durumunda , aynı doktor ile sadece iki kez yeniden randevu planlanabilir. Medicopin.com’ın doktorlar oluşabilecek olağan üstü durumlar sebebiyle her zaman randevu yeniden planlayın hakkına sahiptir.