Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
neden medicopin
NEDEN MEDİCOPİN.COM?
  • Doğru profesyonele ulaşmak için,

Yurt dışında doktorlar ülkemizde olduğundan daha spesifik uzmanlık alanlarıyla çalışırlar. Örneğin; her ortopedist bütün ortopedi vakalarına bakmadığı gibi her onkologun da uzmanlık alanı faklıdır. Medicopin.com sizi bir doktora değil; tıbbi durumunuzun gerektirdiği en doğru uzmana ulaştırır. Doktorlarımız, alanlarındaki benzersiz uzmanlık ve tecrübeleri ile sorununuzun çözümünde büyük fark yaratırlar.

  • Hızla ulaşabilmek için,

Dünyaca ünlü doktorlar, çok uzun bekleme listeleriyle çalışırlar. Zamanın hasta açısından önemini çok iyi bilen Medicopin.com, sizi en doğru uzmana en kısa zamanda ulaştırma görevini üstlenir.

  • Yurt dışındaki sağlık sistemini daha iyi anlayabilmek ve sistemden kaynaklanan sorunları rahatlıkla aşabilmek için,

Hem İstanbul’da hem New York’da bulunan ofisleriyle  işlemin bütün aşamalarında ihtiyacınız olan bilgi akışını ve teknik servisi sağlar, sizin adınıza yürütülmesi gereken bütün işlemleri yerine getirir.

  • Uzman değerlendirmesini video kaydı olarak size ileten ve kafanızda hiç bir soru işaretine yer bırakmayan TEK sistem olduğu için,
  • Kolay ve kullanıcı dostu bir işleyişe sahip olduğu için,
  • Sadece hizmet üreten değil; “sizin için en iyisini düşünen” bir ekiple çalışabilmek için,

Söz konusu sağlık olduğunda doğru insanlarla muhatap olma şansına sahip olanlar gayet iyi bilirler ki  öncelikle "sizi"  düşünen ekipler fark yaratabilirler.

  • Tedaviye yurt dışında devam etmek yönünde karar vermeniz halinde, ihtiyaç duyabileceğiniz diğer danışmanlık ve lojistik hizmetlerini de verdiği için,
  • Organize, kolay ulaşılır ve karşılaştırmalı sağlık verileri hayat kurtardığı için,

Sağlık alanında karşılaşılan en önemli sorunlardan biri, kişilerin seneler içinde yaptırmış olduğu tıbbi test ve görüntülemelerin organize edilememesidir. Zaman içinde kaybedilen test sonuçları ve ihtiyacınız olan acil durumlarda bunlara ulaşılamaması sıklıkla yaşanan sorunlardır. Ayrıca yapılan testlerdeki değerlerinizin düzenli ve karşılaştırmalı olarak incelenmemesi değerlerdeki değişimlerin işaret edebileceği ciddi sorunların tespitini de geciktirir.

  • Size ait hiç bir bilginin izniniz dışında üçüncü bir kişi veya kurum ile paylaşılmayacağının güvenini hissetmek için,