Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
TIBBİ İKİNCİ GÖRÜŞ NEDİR?

Tedavisi cerrahi operasyonlar, uzun süreli ilaç tedavisi, zaman ve hassasiyet gerektiren hastalıklar ile karşılaştığınız zaman karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tanısı konmuş, tedavisine başlanmış ya da başlanmamış hastaların tedavi ve tanılarıyla ilgili aklınıza takılan konuların cevaplanması için tıbbi ikinci görüş almanız çok normaldir.

Genelde yaşadığı ülkede sınırlı tedavi olanaklarına sahip ülke vatandaşları, yaşam konforunu direkt etkileyecek ameliyatlar için uzun bekleme listelerinde olan hastalar, tıbbi cihazları ve hekim kalitesi sayesinde daha konforlu bir hasta bakım süreci yaşamak isteyen hastalar… vb tercih etmektedirler. Örneğin, kanser hastaları için kemoterapi yada radyoterapi gibi alternatifler sunulduğu zaman acaba doğru tedavi alınabilir mi diye düşünebilir, size konan tanı konusunda da endişeleriniz varsa emin olmak için tıbbi ikinci görüş almak isteyebilirsiniz. Çünkü bunu duymak, kafanızdaki soruların cevaplanması sizi rahatlatacaktır. 
Sonuçta tedavinin amacına ulaşması için önce doğru teşhis konması gerekmekten geçer. Teknolojik ilerlemeler, Tıbbi ikinci görüş alabilme olanağını hastanın parmaklarının ucu kadar yakına gelmesini sağladı. Böylece doğru bilgiye ulaşmak için mesafeler de ortadan kalktı. Ülkeler arası seyahat etmeye gerek kalmadan, ülkesinde tanı konulmuş hastalıkların tedavisi için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz. Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden hastalar, seyahat ve konaklama harcaması yapmadan sağlık sorunlarıyla ilgili tıbbi ikinci görüş alma olanağına sahipler.