Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
İKİNCİ GÖRÜŞ HİZMETİ

Hastalıkla savaştığımız dönemler hayatımızın en zor dönemleridir. İnsan kendine güvendiği kadar karşısında olana da güvenip, inanmalı. Hastalık ne olursa olsun doktorun size verdiği enerji, güven iyiyse 1-0 önce başlarsınız hastalıkla olan savaşınıza. Peki ya başka bir görüş daha almak isterseniz? İkinci görüş(Second Opinion) hastalar için en iyi yöntemlerin başında geliyor.

Herkes önce kendinin doktorudur. İnsan kendi vücudunda olup biteni ya da farklılıkları ilk önce kendi fark eder. Şikâyetleriniz ile ilgili bir doktora başvursanız bile, yine de kafanızda soru işaretleri kalıyor ve durumdan şüphe ediyorsanız tıbbı ikinci görüş(Medical Second Opinion) sizin yanınızda. Sizde hastalığınızla ilgili başka bir uzman görüşü alıp, konan teşhisin doğru olup olmadığını öğrenmek istemez misiniz?
İkinci görüşün amacı, sizi doğru tedavi, tanı ve ilaca yönlendirmek. Yanlış tedavilerin, ilaçların, size verebileceği zararları ve tıbbı hataları önler. Her konuda her zaman ikinci görüş önemlidir. Eğer bu sağlık ise, her şeyin önünde gelir. Yurtdışına gitme olanağınız ya da maddi durumunuz yok ise, sizin için ideal bir yöntem. Kendinizi yormadan, zaman kaybetmeden sadece e-mail yolu ile tüm raporlarınızı ve tahlillerinizi yurtdışına gönderebilirsiniz. Gelen sonuç ile kendi doktorunuzun size koyduğu teşhisi ve tedavi yöntemlerini karşılaştırabilirsiniz.