Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
ERKEN TEŞHİS VE KORUYUCU HEKİMLİLİK

Modern Tıbbın Nimetlerinden Erken Teşhis Ve Koruyucu Hekimlik İle Faydalanın

Medicopin.com’un bünyesinde bulunan uluslararası platformda tanınan saygın; Endokronolojistler, spor hekimleri, kardialoglar, spor fizyoterapistleri yanında romatizma, beslenme, fizyoterapi  ve fitness uzmanlarından, oluşan ekibimiz tarafından gerçekleştirilecek olan check-uplar; erken teşhis ve koruyucu hekimliği etkin şekilde kullanarak bireylerin sağlık koşullarında bir devrim yaratacak niteliktedir.
The champion programı, katılımcılarına; beslenme, sağlıklı yaşam ve kişiye özel fitness konularında bilimsel verilere dayandırılarak bilgilendirilecekleri bir sistemin parçası olma imkânı sunmaktadır.
Katılımcılara kendi durumlarına özel değerlendirmeler sunabilmek için önerilecek kan, hormon ve diğer gerekli görülen testlerin sonuçları bünyemizde çalışan uzman doktorlar tarafından değerlendirilmekte ve yapılan bu tıbbi görüş sonucunda hazırlanan kişiye özel tedavi alternatiflerini, koruyucu ve performans arttırıcı tekniklerini sunulmaktadır.
Bireylerin kendi koşullarında sağlık durumlarını ve içlerinde barındırdıkları potansiyel enerjiyi maksimize etmeyi amaçlayan programın bir diğer artısı ise sürdürülebilirliktir. Öneriler; hedeflenen sağlık ve performansta sürdürülebilirliği de hedefler.