Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
KİŞİLEŞTİRİLMİŞ TIP

Kişiselleştirilmiş Tıp İle Sağlığınızı Kontrol Altına Alın


Medicopin.com ve bünyesinde görev yapan medikal uzmanlar her kişinin kendisine özgü bir metabolizması olduğunu ve bu nedenle kişilerin  farklı medikal durumlara ve tedavilere farklı reaksiyon gösterdiğini savunurlar.
Medicopin.com olarak, bu bilimsel temelden yola çıkarak her bireyin metabolizmasına ve vücut kimyasına göre değerlendirerek, kendi özel koşulları göz önünde bulundurularak hazırlanan kişiselleştirilmiş planlarla sağlıklı bir yaşama kavuşmaları ve sevdikleri ile beraber kaliteli bir yaşam sürdürebilmeleri için The Champions programını oluşturduk.
The Champions programını benzeri programlardan ayıran bir diğer büyük özelliği benzersiz fonksiyonlarla donatılmış portalıdır. Uzman doktorlarımıza dünyanın her yanından kolayca ulaşma imkanı tanıyan portalımız, koruyucu hekimlik ve erken hastalık teşhisi amacıyla dizayn edilen benzersiz fonksiyonları içerir.


Kişisel sağlık ve sağlıklı yaşama yönelik en önemli sırrımız kişiye özel hazırlanan programların uygulayıcılarına bir yük olmaktan ziyade yaşamın eğlenceli bir parçasına haline gelmesidir. Kişiye özel programlar mevcut sağlık durumunuz, yaşınıza ve hedeflerinize göre biçimlendirilir. Bu nedenle genç yada ileri yaşlarda olmanız, profosyonel bir sporcu olmak,  maratonda koşmak , bel ölçünüzü küçültmek, 100 yaşına kadar yaşamak , dans edebilmek, hayatınızı optimum sağlık seviyesinde idame ettirmek gibi farklı hedefleriniz olması, programın size  uygulanabilirliğini etkilemez. The champions kişilerin bireysel istekleri, mevcut sağlık durumları, metabolizmaları ve mevcut aktivite performanslarına göre kişiselleştirilmiş özel tedavi ve aktivite programları sunmaktadır. Size özel hazırlanacak olan beslenme, fizyoterapi, fonksiyonel fitness planları aktif ve dinamik bir yaşamın ve dolayısı ile kaliteli bir hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır.