Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
kullanım koşulları
KULLANIM KOŞULLARI

Medicopin.com’a hoş geldiniz.

Hizmetlerimizin herhangi birinden yararlanmanız, sitemizde belirtilen hizmet koşullarını kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir. Bu nedenle belirtilen kullanım koşullarını çok dikkatli bir şekilde okuyunuz. Burada yer alan şart ve kurallardan herhangi birini kabul etmiyorsanız  lütfen hizmetlerimizden yararlanmak için başvurmayınız.

Medicopin.com, kendi takdirine ve günün gereklerine göre web sitesini yenileme ve mevcut kullanım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Zaman zaman bunları gözden geçirmek ve arzu ederse üyeliğini iptal etmek kullanıcılarının sorumluluğundadır. Medicopin.com web sitesini kullanmaya devam etmeniz, tüm hüküm, koşul ve bildirimleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

1.   TANI HİZMETLERİ

Medicopin.com tarafından sağlanan tıbbı hizmetler, bir doktordan yüz yüze muayene ile alınan tıbbi hizmetten faklıdır. Medicopin.com'un uzman doktorları sizleri şahsen muayene ederek fiziki durumunuzu değerlendirebilme imkanına sahip değillerdir.

Değerlendirmelerini sizden gelen bilgiler ve bize ulaşan tıbbi tanı ve test sonuçlarınız üzerinden yaparlar. Bu nedenle fiziki muayene esnasında görebilecekleri ve onların tanı ve düşüncelerini etkileyebilecek bazı kritik noktaları değerlendiremeyebilirler. Medicopin.com uzmanları bu riskleri en aza indirgeyebilmek ve durumu tam olarak anlamak adına ihtiyaç duydukları bilgiler için sizlerle sürekli irtibat halinde olsalar da bahsedilen risk her zaman mevcuttur.

BU NEDENLE Medicopin.com’UN ONLİNE HİZMETLERİ YEREL DOKTORUNUZLA YAPACAĞINIZ YÜZ YÜZE MUAYENENİN BİR ALTERNATİFİ DEĞİLDİR. Medicopin.com  FİZİKİ MUAYENİN ÖNEMİNİ VURGULAR VE ÖNEMLE TAVSİYE EDER. Medicopin.com'UN HİZMETLERİNDEN YARALANMAYA KARAR VERDİRDİĞİNİZDE HİZMETİN KAPSAMINI, SINIRLARINI VE RİSKLERİNİ KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ. Medicopin.com'UN HİZMETLERİNDEN YARARLANARAK UZAKTAN İSTİŞARE İLE TIBBİ GÖRÜŞ ALDIĞINIZDA AŞAĞIDAKİ KOŞULLARI BİLEREK KABUL ETMİŞ OLURSUNUZ.

  • ALINACAK TIBBİ TANI SINIRLIDIR VE TARAFIMIZA İLETİLEN BİLGİ VE VERİLER DOĞRULTUSUNDA GEÇERLİDİR.
  • UZAKTAN İSTİŞARE İLE ALINAN TIBBİ GÖRÜŞ BİR HEKİM İLE YÜZ YÜZE GERÇEKLEŞTİRİLECEK MUAYENENİN ALTERNATİFİ DEĞİLDİR.
  • Medicopin.com'UN HEKİMLERİ FİZİKİ MUAYENE İLE ELDE EDİLEBİLECEK ÖNEMLİ BİLGİLERE SAHİP DEĞİLLERDİR.
  • FİZİKİ MUAYENE YAPMAMIŞ OLMASI UZMAN DOKTORUN SAĞLIK DURUMUNUZLA İLGİLİ TEŞHİS KABİLIYETİNİ OLUMSUZ ETKİLİYEBİLİR.

Medicopin.com'UN SERVİSLERİNDEN YARARLANIRKEN YUKARIDAKİ RİSKLERİN VARLIĞININ BİLGİNİZ DAHİLİNDE OLDUĞUNU VE RİSKLERİ KABUL ETTİGİNİZİ AYRICA Medicopin.com'UN SAĞLIK DURUMUNUZLA İLGİLİ HERHANGİ BİR SONUCU VEYA TEDAVİYİ SÖZLÜ VEYA YAZILI OLARAK GARANTİ ETMEDİĞİNİ ONAYLAMIŞ OLURSUNUZ. 

Medicopin.com ÜYELİK HESABINIZDA BULUNAN VE TARAFINIZCA DOLDURULMUŞ OLAN FORMLARDAKİ VE DOKTORLARIMIZIN İSTEĞİ ÜZERİNE TARAFIMIZA ULAŞTIRILAN HER TÜRLÜ BİLGİNİN GÜNCELLİĞİ SİZİN SORUMLULUĞUNUZDADIR. UZMAN DOKTORLARIMIZ HER TÜRLÜ DEĞERLENDİRMELERİNİ BU BİLGİLERİN GÜNCELLİĞİ ESASINA GÖRE YAPARLAR.

2.   TELİF HAKKI VE TİCARİ MARKALAR

Medicopin.com’da kullanılan bütün kodlar, metinler, grafikler, isimler, ikonlar, videolar, logolar ve tüm içerik, ABD ve uluslararası telif hakları ve sözleşmeleri tarafından korunmaktadır. Bunlardan herhangi birinin tamamen veya kısmen veya yüksek çağrışım ve benzerlikle Medicopin.com’un yazılı izni olmaksızın kullanılması yasadışıdır.

3.   SİTE ERİŞİMİ VE LİSANSLAR

Medicopin.com, kullanım koşullarına uygun olmak kaydıyla, her kullanıcısına sınırlı lisans verir. Bu lisans Medicopin.com'un yazılı izni olmadan, açıkça ve kesinlikle kısmen veya tamamen yeniden üretim, çoğaltma, kopyalama, satış ve diğer hiçbir ticari kullanımı içermez.

4.   SORUMLULUK SINIRLARI

Medicopin.com aracılığıyla başka bir şahıs veya firmadan alınan hizmetlerle ilgili olarak Medicopin.com sorumlu tutulamaz. Medicopin.com, etik gereklilikler doğrultusunda sorunun çözümü için gerekli çabayı harcamakla birlikte hizmetten doğacak sorun, şikâyet ve hatalarla ilgili yasal sorumluluk üstlenmez.

5.   İTİLAF MAHKEMELERİ / YASAL SORUMLULUKLAR

Medicopin.com hizmetlerinden yararlandığınızda, kanuni itilaflar prensipleri dikkate alınmaksızın, New York eyalet yasalarını kabul etmiş olursunuz. Medicopin.com’da açıkça yer alan kullanım koşulları ve gizlilik bildirimi geçerlidir. Kullanıcı ve Medicopin.com yönetimi, doktorları, hemşireleri, çalışanları arasında oluşabilecek bütün itilaflarda New York eyalet mahkemeleri yetkilidir.

Medicopin.com hizmetlerini kullandığınızda Medicopin.com yönetimi, doktorları, hemşireleri, çalışanları ile yaşanacak itilaflar halinde New York eyalet mahkemelerinin yetkili olduğunu açıkça ve kesinlikle  kabul etmiş olursunuz.