Right Menu - Home Anasayfa
Right Menu - Sitemap Site Haritası
Right Menu - Contact Us Bize Ulaşın
Right Menu - Bookmark 'Favorilerim'e Ekle
Right Menu - Print Yazdır
 
radyoloji
RADYOLOJİ

Radyoloji kliniğimize hoş geldiniz,

Eşsiz teknolojik özelliklerle donatılmış medicopin servisimizden yararlanarak dünyanın önde gelen radyologlarına, seyahate gerek kalmaksızın ulaşmak üzeresiniz.

Medicopin.com’un dünyaca kabul görmüş radyolojistleri Amerika’nın saygın kurumlarında görev yapan ve spesifik alanlarda uzmanlaşmış yetkin isimlerdir.

Pek çok sağlık sorunu için radyoloji değerlendirmeleri teşhis ve tedavi sürecinin ilk ve en önemli basamağıdır. Bu aşamada yapılacak yanlış veya eksik bir değerlendirme bütün teşhis ve tedavi sürecini olumsuz etkileyeceğinden doktorlar ve hastaların ikinci hatta üçüncü görüşe ihtiyaç duymaları doğal ve sağlıklıdır.

Uzmanlarımız görüntülemelerinizi, mevcut rapordan tümüyle bağımsız olarak, yeniden değerlendirirler. Yapılan bu yeniden değerlendirmeler sayesinde pek çok hastamız; gereksiz, zor ve masraflı tedavi süreçlerinden kurtulmuştur. Yaşadıkları sağlık sorunlarının gerçek kaynağını tesbit ve tedavi etme imkanına kavuşmuşlardır.

Hastalar çoğunlukla görüntülemelerini değerlendiren radyolojistlerle görüşme ve bilgi alma imkânına sahip değillerdir. Medicopin hizmetiyle bu boşluğu da doldurmayı amaçlayan Medicopin.com’un uzman radyologları sizlere değerlendirmelerini, tercihiniz doğrultusunda, yüz yüze görüşmeyle veya video kaydı ile iletir ve sorularınızı yanıtlarlar.

Teknolojinin olanaklarını modern tıbbın hizmetine sunan medicopin ile yepyeni bir deneyime hazır mısınız? Güvenilir ve güncel bilgi sadece birkaç adım uzakta ulaşmak için tıklayınız.